VVS i Stockholm

Här hittar du snickare som utför arbeten inom vattenförsörjning, avlopp och liknand så kallat rörmokeri i Stockholm. Vvsarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på vvs som kan hjälpa er med allt från rördragning, installera en kran, installera element, värmesystem, ventilation, mm i Stockholm med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster inom VVS i Stockholm som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för rörmokare och ventilationsfirmor i Stockholm att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika VVS firmor i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare
  Vi har ett rum i källaren på ca 12kvm som läggas nya rör i. Det ska bli ett badrum/tvättstuga, så rör till toalett, handfat, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Brunn till det som behövs. De befintliga rör som är dragna i rummet ska dras om så...
 • Peter bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  En inventering av ventilation i huset och förslag till årgärder
 • Caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Rörmokare
  Hej, vi behöver hjälp med VVS till en utbyggnad av ett befintligt fritidshus i Mångsbodarna. Det saknas nu helt VVS där. Det som blir aktuellt är ett mindre badrum med dusch och toa, samt ett pentry. Vi kommer även att behöva avloppsanläggning.
  I en ytterligare...
 • kirsten bad om offert för Hem & Trädgård
  jeg vil etablere badrum med dusch och tvättställe i gammelt torp.
  Numera finns endast kalt vatten och avlopp i kök.
  Jeg har förbränningstoa.
 • Kent bad om offert för Bygg & hantverkare
  Byte. Av. Ventil från vattenmätare
 • Iréne bad om offert för Bygg & hantverkare - Rörmokare
  Behöver avkalka vattnet som kommer in i huset
 • Shqipe bad om offert för Bygg & hantverkare
  byta rör i kök och två toaletter då huset är gammalt (1960), ta bort gamla element och lägga nya. Göra plats för en toalett stol samt dusch, de gamla hålen ska stängas.
 • Martin bad om offert för Bygg & hantverkare
  Byte av 2 LK580 ventiler vid vattenmätare. Måste vara klart innan 2019-11-08

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.