VVS i Stockholm

Här hittar du snickare som utför arbeten inom vattenförsörjning, avlopp och liknand så kallat rörmokeri i Stockholm. Vvsarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på vvs som kan hjälpa er med allt från rördragning, installera en kran, installera element, värmesystem, ventilation, mm i Stockholm med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster inom VVS i Stockholm som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för rörmokare och ventilationsfirmor i Stockholm att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika VVS firmor i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Iréne bad om offert för Bygg & hantverkare - Rörmokare
  Behöver avkalka vattnet som kommer in i huset
 • Jane bad om offert för Bygg & hantverkare
  Jag har en vakuumtoalett där inte suger fungerar. Den låter men suger inte bort vattnet utan fyller bara på nytt vatten efter försök att spola
 • Paul bad om offert för Hem & Trädgård
  Hej!
  Har i helgen haft översvämning i köket som läckt ner till källaren. Huset har tre våningar och till denna stam finns ett badrum på vån 3, kök på vån 2 samt kök på vån 1. När avloppsvatten rinner ner från vån 3 eller 2...
 • Caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Rörmokare
  Hej, vi behöver hjälp med VVS till en utbyggnad av ett befintligt fritidshus i Mångsbodarna. Det saknas nu helt VVS där. Det som blir aktuellt är ett mindre badrum med dusch och toa, samt ett pentry. Vi kommer även att behöva avloppsanläggning.
  I en ytterligare...
 • Birgitta bad om offert för Bygg & hantverkare
  Installation av diskmaskin. Har bytt ut en gammal diskmaskin mot en ny mindre och vill ha den inkopplad. All rördragning mm finns sen tidigare.
 • Erika bad om offert för Bygg & hantverkare
  Till vår bostadsrättsförening behöver vi uppskatta kostnaden för framtida stambyte. Fastigheten består av 20 st bostadsrätter (varav 19 lägenheter och 1 lokal) i sex våningsplan samt vindsvåning (vatten/avlopp vid ventilationsaggregat).
 • Katarina bad om offert för Bygg & hantverkare
  - Felsökning på icke-fungerande element i källaren
  - Hjälp att byta ut/montera vred på element i köket
  - Rådgivning kring tilluft/allmän ventilation på husets mellanvåning (anmärkning efter överlåtelsebesiktning)
 • Shahram bad om offert för Bygg & hantverkare
  Byta plats på köksventilation och översyn av huset ventilation

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.