Hitta rörmokare

Behöver du hjälp av en rörmokare?

Ibland är en rörmokare räddaren i nöden. Många av oss har någon gång varit med om olägliga stopp i toaletten, dålig doft från golvbrunnen eller tröga avlopp, för att inte tala om läckande rör eller vattenskador. Det händer att olyckan är framme och då är det skönt att kunna anlita en skicklig rörmokare.

Genom oss kan du få hjälp att hitta och få offerter från flera olika rörmokare, vilken typ av rörmokarhjälp du än behöver. Oavsett om det gäller ett stopp i avloppet eller en större badrumsrenovering så kan du komma i kontakt med rätt rörmokare för jobbet genom oss.

Vi förmedlar rörmokare till privatpersoner, föreningar och företag. 

Vilken typ av jobb gör en rörmokare?

Rörmokare, ibland även kallade VVS-montörer eller rörläggare är experter på allt som har med rör och VVS att göra. De tar hand om allt från installationer och rördragningar till enklare reparationer. De kan också allt om kranar, vattenbaserade element och värmesystem.

För alla typer av reparationer och installationer inom avlopp, rör, element, värmepumpsystem med mera är det alltså en rörmokare du ska anlita.

Fördelarna med att ansöka om offerter från rörmokare

När du använder dig av offertförfrågningstjänsten på vår sida, så är smidigheten av att kunna få flera prisförslag och offerter inte det enda som gör tjänsten så fördelaktig. För visst är det bra att du kunna jämföra olika företag mot varandra när det kommer till pris, men i slutändan är ju det allra viktigaste att arbetet blir riktigt bra utfört.

Därför får du ta del av omdömen från tidigare kunder, samt information om företagen och vilka certifieringar de innehar, samtidigt som du får dina offerter. Det gör att du alltid kan säkerställa att rörmokaren du anlitar har rätt kunskaper och kvalifikationer för att utföra arbetet.

Ett VVS-arbete är ofta en komplicerad historia, som kräver ett fackmannamässigt arbete. Om du anlitar en rörmokare som inte innehar någon licens är risken stor att du kommer att skapa mer problem än vad du löser, med exempelvis stora fuktskador och läckage som konsekvens. 

Därför ser vi det som en kvalitetssäkring att använda sig av offertförfrågningstjänsten, och inte bara ett sätt att hitta prisvärda hantverkare.

Vad kostar det att anlita en rörmokare?

Att använda offertförfrågningstjänsten är gratis och det finns inget krav på att gå vidare med att anlita något av företagen som erbjuder sina offerter. Det betyder att det är helt riskfritt att använda tjänsten, samtidigt som det är ett mycket enkelt sätt att jämföra priser och bilda sig en uppfattning om vad som är en rimlig prisbild.

Givetvis bestäms priset på arbetet utifrån hur omfattande arbetet är, så det är svårt att svara generellt på vad just det arbete som du vill ha utfört kommer att kosta, men en fingervisning är att rörmokare i snitt har en timkostnad på mellan 500 och 600 kronor. 

När du får dina offerter bör du se efter ifall kostnadsförslaget är timpris eller ett fastpris, samt om ROT-avdraget är medräknat. Du bör också kolla om moms är medräknat i priset eller inte.

När du erbjuds en offert från en rörmokare ska du kunna räkna med att det framgår tydligt vad priset är och vad som ingår i det, samt vilka eventuella extrakostnader som kan tillkomma, exempelvis materialkostnader.

Tänk på att...

För dig som bor i en bostadsrätt och får problem med diskbänk, WC, eller något annat som kräver en rörmokare, så är det inte alltid självklart vilket som är ditt ansvar som bostadsrättshavare eller vilket som bör bekostas av bostadsrättsföreningen.

I Bostadsrättslagen framgår vilka typer av VVS-reparationer som bostadsrättsföreningen ska stå för. Därför kan det vara värt att kolla upp om det är du som privatperson eller bostadsrättsföreningen som bör betala reparationskostnaderna för det problem som uppstått hos dig.

Oavsett vilket så är vår tjänst öppen för alla att använda, såväl privatpersoner, företag som föreningar är välkomna att fylla i kontaktformuläret och få offerter från prisvärda rörmokare!

Våra senaste förfrågningar

 • Timothy bad om offert för Bygg & hantverkare
  Ska renovera köket och tänkte då passa på att byta de galvade stålrören som finns kvar i huset. Det gäller kallvattenröret som kommer upp från krypgrunden till vasken i köket och ett ca 15m långt rör som förbinder båda ändarna av huset (mellan vattenmätaren och...
 • Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare
  Vi har ett badrum har förberett för tvättmaskin med El, och ett extra uttag för kallvatten. Dock går det inga rör från kallvattenkoppling (som är ca 1 meter från platsen där tvättmaskinen ska stå) och det är dessutom inte förberett för avloppet. Det finns golvbrunn...
 • Tobias bad om offert för Bygg & hantverkare - Rörmokare
  Offertförfrågan: Vi skulle behöva fortsätta gräva för avloppsrör plus dagvattenrör som vi dragit ut ca 20 m från huset och anlägga trekammarbrun, fördelningsbrunn samt marbädd!
 • Jan-åke bad om offert för Bygg & hantverkare
  Vi har idag en frånluftvärmepump där det ingår mekanisk ventilerad husgrund i systemet.
  Vi måste få bort den ventilerade luften från grunden till värmepumpen och få en separat ventilation av grunden
 • sara bad om offert för Bygg & hantverkare
  1.Duschblandare FM Mattsson 9200-0000 läcker för ingående varmvatten till blandare. ( Är nu avstängd pga stort läckage) (bild blandare: https://www.proffsmagasinet.se/vvs-inomhusklimat/badrum/blandare/badkarsblandare/fm-mattsson-9200-0000-sakerhetsblandare-for-badkar-160-cc-2362672?channable=e43496.MjM2MjY3Mg&VAT=1&gclid=EAIaIQobChMIoLWF2JiG6wIVltwYCh1V1g22EAQYCyABEgJf5fD_BwE)

  2. Sätta upp IFÖ Spira 570 (https://www.bygghemma.se/kok-och-bad/badrum/badrumsmobler/tvattstallsskap-och-kommod/tvattstallsskap-ifo-spira-570-mm/p-1027223?gclid=EAIaIQobChMIj_KlwIyG6wIVAxd7Ch3hOwCtEAQYASABEgIXUPD_BwE) inklusive nedmontage av gammal utrustning samt installation av blandare FM Mattsson 9000 (https://qbad.se/blandare/tvattstallsblandare/fm-mattsson-tvattstallsblandare-9000-krom-1-grepp?gclid=EAIaIQobChMI_NPV2ZyG6wIVsiB7Ch16wQpiEAkYAyABEgJGifD_BwE)

  3.Sätta upp toalettspegel med belysning (KUNGSÖR BADRUMSSKÅP...
 • Per-Åke bad om offert för Bygg & hantverkare
  Vill ha hjälp med rengöring av ventilation till ett mekaniskt frånluftssystem i småhus o kostnadsförslag
 • Weronica bad om offert för Bygg & hantverkare
  Rengöring av ventilation i kedjehus från 60-talet
 • Ishtiaque bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej,
  Samarbetar ni med företag som jobbar med att ansluta kunder till kommanalt vatten & avlopp?
  Arbete: Totalentreprenad - schaktning, rördragning i tomt mm.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.