Våra senaste förfrågningar

 • christoffer bad om offert för Bygg & hantverkare
  VENTILATIONSRENGÖRINGi 70tals hus med självdrag. (frånluft fläktar i bad & tvättstuga.)
 • Ramin bad om offert för Bygg & hantverkare
  Har ett hus på 127 kvm och ägaren innan mig fixade inga nya ventilationer i huset efter att dom bytt fönster i huset. Skulle vilja ha en offert vad det skulle kostat att fixa nya ventelationer över hela huset.
 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare
  en bostad jag vill köpa behöver dra vatten till köket från nuvarande badrum. streckan på ritning är helt rak men vet ej om rören måste dras i vägg/golv eller utanför. Streckan det ska dras skulle jag tro är ca 5m. På vägen ska även ett...
 • Jacob bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej,

  Behöver hjälp med följande två skilda ärenden

  1) Byta befintlig väggmonterad 160cc blandare i tvättstuga som även har utstick för tvättmaskin. Dra om rör från vägg och bygg in ny blandare i befintlig tvättbänk. Ny bänkskiva kommer behövas.

  2) Dra om rör till varmvattenberedare från extern...
 • Margareta bad om offert för Bygg & hantverkare
  Byta kranar över handfat i badrummet. Har urgamla varm- och kallvattenskranar och vill nu ha något modernare. Vill ha offert och rotavdrag. Kan skicka foto för möjlighet till bättre förberedelse av arbetet.
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej,
  Ventilationen i vårt kök är inbyggt bakom köksluckorna. Det behöver därför sågas ut en bit an luckan och sättas dit ett galler.
  MVH,
  Anna
 • Mats bad om offert för Bygg & hantverkare
  Rengöring av ventilationskanaler/frånluft enplansvilla med IVT 490 värmepump
 • Julia bad om offert för Bygg & hantverkare
  Dra vatten till diskmaskin samt installation av diskmaskinsavstängning på befintlig blandare (FM Mattsson 9120). Även inkoppling av diskmaskinen. El redan dragen. Finns möjlighet att diskmaskinsavstängningen ingår (så att vi själva inte behöver köpa separat) så är det ett plus.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.