VVS i Uppsala

Här hittar du professionella utförare av arbeten inom vattenförsörjning, avlopp och liknande i Uppsala.

Vvsarbeten.nu har kommit till för att företag, privatpersoner och föreningar på ett enkelt sätt ska kunna ta del av offerter från flera experter inom vvsarbeten, som kan hjälpa till med allt från rördragning, installation av kranar, element, värmesystem, ventilation, med mera, i Uppsala med omnejd. 

Det finns många yrkesprofessionella inom VVS i Uppsala som utför stora och små projekt –  använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag! 

Hur använder jag offertförfrågningstjänsten?

Vi har gjort det enkelt att ansöka om offerter från flera olika firmor inom som utför vvsarbeten. Faktiskt så enkelt att det inte tar mer än några minuter i anspråk. Genom att fylla i formuläret här på vår sida så har du tagit det första steget mot att hitta tillgängliga VVS-firmor i Uppsala. 

Du fyller i din offertförfrågan i tre steg:

 • Beskriv vad du vill ha hjälp med

Du behöver inte skriva en novell, men ju mer ingående du kan beskriva vad du behöver hjälp med för vvsarbeten, destoenklare blir det för rörmokare och ventilationsfirmor i Uppsala att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

 •  Ange en ungefärlig tidpunkt för arbetet och vem du är

För att din ansökan ska kunna matchas med rätt firmor behöver du ange en ungefärlig tidpunkt för när du önskar att ditt arbete ska bli utfört. Kanske är det ett brådskande läckage i huset som behöver åtgärdas, eller så handlar det om att kontrollera ventilationen för bostadsrättsföreningens lägenheter någon gång under nästa säsong. 

Du behöver också ange om du söker i form av privatperson, företag eller förening, så att rätt hantverkare kan matchas till uppdraget och så de vet hur de ska utforma sitt kostnadsförslag, exempelvis beträffande ROT-avdrag.

 •  Lämna kontaktuppgifter

Slutligen fyller du i var i Uppsala du befinner dig och lämnar mail och telefonnummer.

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika VVS-firmor kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Kostnaden för vvsarbeten

VVS är ett brett begrepp som innefattar en mängd olika typer av arbeten av olika omfattning och komplexitet. Därför är det svårt att svara på vad just det arbete som du behöver hjälp med kommer att kosta.

En fingervisning är mellan 500 och 600 kronor i timmen, men det kan variera både upp och ner. I vissa fall kan även hantverkare erbjuda ett fast pris, medan de i andra fall ger dig ett timpris och en ungefärlig uppskattning på hur lång tid som arbetet kan komma att ta.

Som privatperson kan du ha rätt att utnyttja ROT-avdraget för vvsarbeten, och då får du upp till 30 procents rabatt på arbetskostnaderna. 
I många fall är ROT-avdrag och moms medräknade i kostnadsförslaget som du får, men det är värt att kolla upp hur det förhåller sig när du får dina offerter.

Det allra bästa sättet att få reda på vad det arbete som du önskar få utfört kommer att kosta dig är helt enkelt att använda vår offertförfrågninstjänst. Den är helt gratis att använda och du förbinder dig inte till någonting, så om du i första hand är nyfiken på att få reda på vad ett arbete inom VVS kostar och behöver lite mer tid för att fundera på om du verkligen vill få det utfört, så finns det inget som hindrar dig att använda dig av vår tjänst för det.
Det finns inga krav på dig att anlita någon av firmorna som erbjuder dig sina offerter.

Även företag och föreningar i Uppsala med omnejd är förstås också välkomna att använda tjänsten för att få offerter på allt från mindre akuta problem som uppstår till större planerade uppdrag.

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om offerter för inom VVS här på vår sida och skicka in din egen offertförfrågan redan idag!

 

Våra senaste förfrågningar

 • Martin bad om offert för Bygg & hantverkare
  Byte av WC med s-lås. Det droppar dessutom från (utanpåliggande) kopplingen mellan wc och kallvattenröret så detta måste åtgärdas. Det finns balofix så det är enkelt att stänga av vattnet.
  Jag kan eventuellt fixa fram en ny wc stol och transportera bort den gamla själv, men...
 • Maria bad om offert för Bygg & hantverkare
  Rördragning synliga rör till osynliga på badrummet. Vill ha offert först.
 • sara bad om offert för Bygg & hantverkare
  1.Duschblandare FM Mattsson 9200-0000 läcker för ingående varmvatten till blandare. ( Är nu avstängd pga stort läckage) (bild blandare: https://www.proffsmagasinet.se/vvs-inomhusklimat/badrum/blandare/badkarsblandare/fm-mattsson-9200-0000-sakerhetsblandare-for-badkar-160-cc-2362672?channable=e43496.MjM2MjY3Mg&VAT=1&gclid=EAIaIQobChMIoLWF2JiG6wIVltwYCh1V1g22EAQYCyABEgJf5fD_BwE)

  2. Sätta upp IFÖ Spira 570 (https://www.bygghemma.se/kok-och-bad/badrum/badrumsmobler/tvattstallsskap-och-kommod/tvattstallsskap-ifo-spira-570-mm/p-1027223?gclid=EAIaIQobChMIj_KlwIyG6wIVAxd7Ch3hOwCtEAQYASABEgIXUPD_BwE) inklusive nedmontage av gammal utrustning samt installation av blandare FM Mattsson 9000 (https://qbad.se/blandare/tvattstallsblandare/fm-mattsson-tvattstallsblandare-9000-krom-1-grepp?gclid=EAIaIQobChMI_NPV2ZyG6wIVsiB7Ch16wQpiEAkYAyABEgJGifD_BwE)

  3.Sätta upp toalettspegel med belysning (KUNGSÖR BADRUMSSKÅP...
 • erika bad om offert för Bygg & hantverkare - Rörmokare
  Ta bort ett vattenburet element.
 • Jannie bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Intresserad av offert på ventilationsrengörning mekaniskt. (centralfläkt hus bygg -79).
 • Stelios bad om offert för Bygg & hantverkare - Rörmokare
  Anslutning av kyl kallvatten till kyl och frys (siemens) vatten och ismaskin.

  Anslutning till kallvatten med två anslutningar (avstängningsbara med kran under diskbänk) ca 3 meter slang / anslutning till slang på baksidan av kyl/frys.
  kyl: Siemens KS36WPI30
  Frys: Siemens GS36DPI20
 • Henric bad om offert för Bygg & hantverkare - Stambyte
  Stambyte i fastigheten.
 • Caroline bad om offert för Bygg & hantverkare
  Vi behöver ev ändra/flytta rör för att sätta in en diskmaskin. Det finns rör i skåpet där vi vill sätta in maskinen.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.