Ventilationsrengöring

Behöver du hjälp med ventilationsrengöring?

Ett hus ventilationssystem kan liknas vid en människas andning. Luft transporteras in och ut genom systemet och precis som att vi vill ha rent i våra lungor och andningsorgan så vill vi gärna hålla rent i ventilationssystemen. Smuts i ventilationssystem kan leda till en mängd tråkiga saker som exempelvis dålig lukt, problem med dammhosta eller torra luft som irriterar våra slemhinnor.

Ventilationsrengöring bör därför göras med jämna mellanrum. Att göra rent ett ventilationssystem kan tyckas låta besvärligt men med rätt person för jobbet går det oftast snabbt och enkelt. Genom oss kan du då offerter för ventilationsrengöring och även pris för ventilationsrengöring.

Ventilationsrengöring pris beror på storleken på systemet och omfattning av arbetet. Att rengöra ventilationssystemen leder ofta till ett bättre inomhusklimat och dessutom kan det påverka energiförbrukningen positivt – vilket gör att du sparar pengar i längden. Smuts gör att mindre luft passerar genom systemet så att fläktarna får jobba hårdare för att skapa cirkulation vilket både kräver mer energi och sliter mer på utrustningen.

Fyll i en förfrågan för att beskriva vad du behöver hjälp med och få offerter från kvalificerade ventilationsfirmor.

Våra senaste förfrågningar

 • Thomas bad om offert för Bygg & hantverkare
  Byte av varmvattenberedare elberedare
 • Olov bad om offert för Bygg & hantverkare
  Rengöring av frånluftskanalerna
 • Patrik bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej!

  Vi hade nyligen en OVK i föreningen (med självdrag) och de gav då oss ett par anmärkningar. Dels skrev de "Paxfläkt ansluten badrum lgh 1203. ing 93C" (Pos: 3.10 Övrigt"), vilket inte alls stämmer. Vi har ingen fläkt installerade där, finns endast gallerventil vilket ska...
 • Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Rörmokare
  Under köksvasken går kallvattenledning ut till radhusaltanens vattenutkastare. Jag skulle vilja få tillkopplat varmvatten på denna utgående ledning samt en blandarventil så att jag kan få tempererat vatten ut i utkastaren.
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare
  Bygga om dagens självdrag till frånluftsventilation. Huset är av enplansmodell på 113 kvadrat med kallvind där rören idag går ut till en skorsten i plåt. Ett av dessa rör har vi idag problem med fukt läckage i minst en skarv. I övrigt består installationen av...
 • Sabine bad om offert för Bygg & hantverkare
  Nybygge
 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare
  Vi behöver hjälp med att först utföra en behovsanalys avseende ventilation av vårt hus (2 plan+källare) och sedan utifrån analys utföra installation/arbete av ny ventilation.
 • peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Rörmokare

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.