Våra senaste förfrågningar

 • Rolf bad om offert för Bygg & hantverkare
  Jag letar efter en reservdel till Arrow DuoNova 3015, duschomkopplaren, men bara den vred ej tryckknapp, fixar ni detta?
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare
  Behöver frånluft i badrum för torkskåp. Detta innebär en genomföring i badrummets snedtak. På andra sidan finns enkupigt tegeltak som lutar 45 grader.
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare
  Rengöra ventilationen
 • Erika bad om offert för Bygg & hantverkare
  Till vår bostadsrättsförening behöver vi uppskatta kostnaden för framtida stambyte. Fastigheten består av 20 st bostadsrätter (varav 19 lägenheter och 1 lokal) i sex våningsplan samt vindsvåning (vatten/avlopp vid ventilationsaggregat).
 • Monique bad om offert för Bygg & hantverkare
  Undrar om en vvsare vill göra en gratis bedömning av vad som är fel med min varmvattenberedare mot att det kan bli mer arbete runt denna beroende lite på pris mm.
  Det kommer endast lite varmvatten ur beredaren. Bor i Lerum.
 • Maja bad om offert för Bygg & hantverkare
  BRF som behöver hjälp med åtgärder för att få en godkänd OVK. Åtgärder berör två lägenheter, första lägenheten saknar renslucka och den andra har svår passage samt förbyggda rensluckor som är ej åtkomliga. På det är det klena kanaldimensioner som gör det extra känsligt för...
 • Stelios bad om offert för Bygg & hantverkare - Rörmokare
  Anslutning av kyl kallvatten till kyl och frys (siemens) vatten och ismaskin.

  Anslutning till kallvatten med två anslutningar (avstängningsbara med kran under diskbänk) ca 3 meter slang / anslutning till slang på baksidan av kyl/frys.
  kyl: Siemens KS36WPI30
  Frys: Siemens GS36DPI20
 • Adam bad om offert för Bygg & hantverkare
  Dra rör för vatten och avlopp till tvättmaskin & torktumlare i blivande tvättstuga. Vatten finns idag draget till rummet och golvbrunn finns. Rördragningen omfattar upp till 10m inom ett rum. (från ena änden av rummet till den andra)

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.