Stambyte

Hitta företag som utför stambyten genom att skapa en gratis offertförfrågan.

Ett stambyte är en omfattande renovering som kan bli kostsamt för privatpersoner, bostadsrättsföreningar eller företag. Självklart skall du som köpare av stambytet inte enbart titta på prisförslaget, lika viktigt är det att ta reda på lite fakta om företaget som lämnar offerten. Hur många stambyten har företaget gjort tidigare? Har de lång erfarenhete? Vad ger tidigare kunder för omdömen? Brukar företaget hålla tidsplanen?

I samband med stambyten brukar många passa på att göra badrumsrenoveringar och köksrenoveringar därför kan totalpriset för insatsen bli väldigt högt. Men i t ex en bostadsrättsförening så står lägenhetsinnehavarna för kostnaden för sina renoveringar och det är heller inte ovanligt att avgiften höjs temporärt för att ha råd med stambytet.

Våra senaste förfrågningar

 • Leif bad om offert för Bygg & hantverkare - Rörmokare
  Tre avlopp i kök och badrum som behöver rensas. Svåra att komma åt.
 • Nina bad om offert för Bygg & hantverkare
  Dra rör från badrum uppe till köket samt toaletten på nedervåningen.
 • Jens bad om offert för Bygg & hantverkare
  Misstänker att toaletten inte är helt tät och att det eventuellt läcker ut mindre mängd vatten under (fogarna runt plattorna vid toaletten torkar inte helt). Den är inte helt stabil och "vickar". Vill att installationen kontrolleras och eventuellt åtgärda.
 • Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare
  Byta köksblandare. Har köpt ny blandare FM Mattsson 9000e II. Ej installation av diskmaskin.

  Blandarens rör har 10 mm slät ända. Gammal blandare har 10 mm kopparrör. Avstängning av vattnet kan göras i lägenheten.

  Säker vatten auktorisering krävs.
 • Åke bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej , jag skulle vilja ha ett pris på byte av vedpanna i mitt hus, jag har en gammal kombipanna som är lite trött och jag har en ack-tank på 700 liter. Huset är ca 90 m2 i två våningar och halv källare byggt 1938.
  mvh...
 • Nelly bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej!

  Jag behöver hjälp att byta handfat i mitt badrum. En del av porslinet på undersidan av handfatet har lossnat och det är en liten spricka i ovansidan av handfatet. Detta resulterar i att när jag sätter på kranen så rinner vattnet igenom hålet där porslinet...
 • Marina bad om offert för Bygg & hantverkare
  Installation av vattenlås och rör från handfat till golv. Det befintliga är skarvat i för många bitar och sitter fel.
 • Tania bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej, jag undrar hur mycket det kostar att få hjälp med att installera en handdusch i badrummet? Förmodligen ska den vara kopplad till WCn då handfatet ligger på avstånd. Själva handduschen är redan inköpt, så det vi behöver hjälp med är endast själva installationen.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.