Våra senaste förfrågningar

 • Cecilia bad om offert för Bygg & hantverkare
  Indragning av rör mellan fastighet och kommunalt vatten och avlopp. Samtliga hus runt omkring har kommunalt vatten och anslutningspunkt ligger nära fastighet ca 15-0 m. Fastighet ligger på Skedetvägen, sommarhus.
 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare
  Haj. Jag behöver få ett element borttaget och pluggat, samt få två stycken utbytta. Skulle även vilja få utbytt 6st gamla termostater mot manuella vred (behövs troligtvis byta fästet)
 • Frank bad om offert för Bygg & hantverkare
  Utbyte/renovering av grå avloppsrör ca 200 mm, längsgående i radhuslänga som omfattas av 10 stycken hus.
  Varje hus är ca 8 meter brett där röret går i ett kryputrymme med takhöjd på ca 1,20 meter, det finns ca 3 stycken stick in till röret och...
 • Ulrik bad om offert för Bygg & hantverkare
  Jag är ute efter offert för hantverkare/VVS som kan 1) förbereda för tvättmaskin och torktumlare i en garderob (antingen dra vatten från badrum (om möjligt) annars från köket), samt förbereda för diskmaskin i köket (ink mindre snickeri vid list).
 • Jannie bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Behöver offtert på rengöring av ventilation hela huset med centralfläkt bygg -79 villa.
 • Michael bad om offert för Bygg & hantverkare
  ärsätta gamal hydrofor och rör i villa pa Edö/Ljusterö
 • Tobias bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej,

  Behöver förbereda för inkoppling av diskmaskin och få blandaren i köket utbytt mot en med avstängning för diskmaskin. Offert för blandare och inkoppling av bänkdiskmaskin önskas. El finns framdragen. Moderna rör med ballofixer finns för enkel avstängning av vatten.
 • Erik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Behöver hjälp med att se över nya lösningar för husets ventilationssystem och värmesystem. Behöver ett ventilationssystem som hjälper till att minska radonhalten och öka effektiviteten i köksfläkten. Behöver undersöka möjligheterna för ett nytt vattenburet värmesystem (har i dagsläget pellets i konverterad oljepanna).

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.